Consulta'ns!

Espais col·laboratius

A Ofigràfic ens importen les necessitats professionals de la teva empresa, per això proposem un conjunt de solucions comunicatives que li permetin una col·laboració efectiva i eficient, alhora que t'ajuda en l'optimització del desplegament, la gestió i el manteniment del seu entorn de comunicacions visuals.

Ricoh ofereix una àmplia gamma de solucions de comunicació visual, que inclou les solucions videocol·laboració i les solucions de sales de reunions.

Gràcies a la nostra experiència, l'ajudarem a triar la tecnologia que millor s'adaptin a les seves necessitats de comunicació, i l'acompanyarem en la implementació, gestió i suport de la solució.

A més d'incrementar la productivitat dels empleats i millorar la relació amb els clients i socis, les solucions que oferim li permetran disminuir els costos. La videoconferència l'ajudarà a reduir el temps i diners dedicats a realitzar viatges per desplaçar-se a les reunions, alhora que la seva organització serà ecològicament més sostenible. Així mateix, el model de pagament per ús garantirà que només pagui pels serveis que utilitzi, el que minimitza els costos operatius. A més, amb les solucions d'espais col·laboratius implantats per Ofigràfic també aconseguirà:

  • Compartir la informació de forma fluida i eficaç.
  • Millorar la col·laboració entre treballadors, col·laboradors, clients...
  • Donar la resposta adequada a les necessitats generades per uns models de treball cada vegada més flexibles i mòbils.
  • Oferir als empleats una millor conciliació de la vida laboral i familiar.

DISSENY INTEGRAL SALA COL·LABORATIVA PETITA

Proposem una solució bàsica per dur a terme reunions de petit comitè amb altres punts. El disseny d’aquesta sala es completa amb una pantalla o projector, un equip de videoconferència i un altaveu extern. Aquest equipament permet dur a terme reunions de fins a 6 punts alhora.

Disseny integral sala col·laborativa petita
Disseny integral sala col·laborativa mitjana

DISSENY INTEGRAL SALA COL·LABORATIVA MITJANA

El disseny d’aquesta sala compta amb una pantalla de projecció, un projector de curta distància, un equip de videoconferència i un altaveu extern, perfecte per a grups una mica més extensos. La integració d’aquesta sala permet dur a terme reunions de fins a 8 punts alhora.

DISSENY INTEGRAL SALA COL·LABORATIVA GRAN

També comptem amb una sala col·laborativa per a grups més extensos i que, per tant, requereixen necessitats més complexes. El disseny integral inclou una pantalla de projecció, un monitor o pissarra interactiva, un projector de curta distància, un equip de videoconferència i un altaveu extern. Permet reunir-se fins a 16 grups alhora.

Disseny integral sala col·laborativa gran
Disseny integral sala col·laborativa headquarter

DISSENY INTEGRAL SALA COL·LABORATIVA HEADQUARTER

Ideal per a un gran nombre de grups de reunió, aquesta sala compta amb l’equipament més complet. Inclou una pantalla de projecció, un monitor o pissarra interactiva, un projector de curta distància i un moble per amagar-lo en el seu interior, un equip de videoconferència, altaveus externs i sistema de control de sala.
Aquesta solució permet reunir fins a 20 punts simultàniament, alhora que es poden fer reunions en paral·lel.

AULA INTERACTIVA PER A ESCOLES O UNIVERSITATS

Les aules interactives són les aules ja no només del futur sinó del present. Des d’Ofigràfic també oferim l’equipament ideal per a la creació d’aules preparades per ensenyar d’una forma més eficaç, interactiva i divertida. La solució compta amb una pissarra interactiva, un projector, uns altaveus i el cablejat necessari corresponent.

Aula interactiva per a escoles o universitats

Sol·licita la visita

Sense compromís d’un Assessor IT per explicar-te els beneficis dels espais col·laboratius a la teva empresa.
Sol·licitar
Xat