Consulta'ns!

Pantalles interactives

Si necessita desenvolupar, compartir i guardar idees de forma visual, una pantalla interactiva és la solució perfecta perquè cobreix les seves necessitats i li ofereix múltiples opcions.

Amb una pantalla interactiva Ricoh pot escriure o dibuixar en diversos colors i compartir en viu, no sols amb els presents, sinó també, inclús, amb altres pantalles connectades a la mateixa xarxa.

Pantalles interactives
Pantalles interactives
Pantalles interactives
Ricoh D6500

Ricoh D6500

Veure més
NOVOTOUCH 6'' 4K

NOVOTOUCH 65" 4K

Veure més
CLEVERTOUCH PLUS LUX DUAL SLOT 55'' 4K

CLEVERTOUCH PLUS LUX DUAL SLOT 55" 4K

Veure més
Ricoh D5520

Ricoh D5520

Veure més

Què és una pantalla interactiva?

Les pantalles interactives tenen els avantatges tàctils d'una pissarra digital interactiva i la qualitat visual d'una pantalla plana, sense necessitat d'un projector. Una pantalla interactiva tàctil ofereix totes les prestacions d'ús de la pissarra digital, sense els inconvenients del manteniment del projector, els canvis de llums, les neteges del filtre o els problemes causats per l’enlluernament. Les pantalles interactives a més a més són compatibles amb qualsevol programa, com per exemple Microsoft Office.

Les nostres pantalles interactives

Ofigràfic posa a disposició dels seus clients les millors pantalles interactives Ricoh. Productes d'alta qualitat que ofereixen un rendiment extraordinari tant en qualitat visual com en comportament. Trobarà les nostres pantalles interactives a Barcelona i Tarragona.

Aquest producte és molt versàtil. És possible utilitzar pantalles interactives per a escoles, empreses o qualsevol tipus d'organització.

Rènting de pantalles interactives

Ara té la possibilitat de disposar de les nostres pantalles interactives en unes òptimes condicions de rènting. Per una mòdica quantitat mensual podrà gaudir de qualsevol de les nostres pantalles interactives tàctils.

Té dubtes sobre el seu funcionament? Consulti un dels nostres Assessors IT, l'hi explicarem les funcionalitats que li aportaran una major productivitat e interacció.
Xat