Consulta'ns!

Pissarres digitals

La pissarra digital és l'equipament indispensable per a un aprenentatge eficient i creatiu: afavoreix l'interès dels alumnes i el seu desenvolupament.

pizarra digital interactiva

Què és una pissarra digital?

Les pissarres digitals són grans monitors connectats a un ordinador que projecta la seva imatge sobre ell. Les pissarres poden estar penjades a la paret o sobre un pedestal amb rodes i la connexió amb l'ordinador pot ser per USB, cable o wifi.

L'objectiu d'una pissarra digital és disposar d'un entorn multimèdia per poder donar classe i crear cursos més dinàmics e interactius. D'aquesta manera la pantalla té tota la funcionalitat d’un l'ordinador i a més a més també compleix les funcions de la pissarra tradicional.

Les nostres pantalles digitals

Ofigràfic posa a disposició dels seus clients les millors pissarres digitals. Productes d'alta qualitat que ofereixen un rendiment extraordinari tant en qualitat visual com en comportament. Trobarà les nostres pissarres digitals a Barcelona i Tarragona.

Aquest producte és molt versàtil. És possible utilitzar les pissarres digitals per a escoles, empreses o qualsevol tipus d'organització.

Rènting de pissarres digitals

Ara té la possibilitat de disposar de les nostres pissarres digitals en unes òptimes condicions de rènting. Per una mòdica quantitat mensual podrà gaudir de qualsevol de les nostres pissarres digitals.

Té dubtes sobre el seu funcionament? Consulti un dels nostres Assessors IT, l'hi explicarem les funcionalitats que li aportaran una major productivitat e interacció.
Xat