Consulta'ns!

Comunicació visual

Projectors

Disposem d'una gran varietat de projectors Ricoh, totalment adaptables a una gran diversitat d'entorns i a la necessitat de cada usuari. Tenim projectors bàsics, que destaquen per la seva fiabilitat i facilitat d'ús. També disposem de projectors de distància curta, amb un disseny vertical compacte i l'innovador sistema de mirall en forma lliure dissenyat per Ricoh. Entre els nostres productes podrà trobar inclús projectors per a grans sales, extremadament versàtils i potents característiques de gestió.

Projectors Ricoh
Projectors Ricoh
Projectors Ricoh
Projectors Ricoh

Què és un projector?

Un projector és un aparell òptic que rep un senyal i projecta la imatge en una pantalla de projecció mitjançant un sistema de lents. D'aquesta manera el projector mostra imatges fixes o en moviment.

Els projectors utilitzen una llum molt brillant per a projectar la seva imatge, podent corregir corbes mitjançant la configuració manual. Els projectors poden ser utilitzats en sales de presentacions, conferències o aules docents. El senyal d'entrada pot arribar de diferents fonts, com un televisor o un ordinador personal.

Els nostres projectors

Ofigràfic posa a disposició dels seus clients els millors projectors. Productes d'alta qualitat que ofereixen un rendiment extraordinari tant en qualitat visual com en comportament. Trobarà els nostres projectors a Barcelona i Tarragona.

Aquest producte és molt versàtil. És possible utilitzar els nostres projectors per a escoles, empreses o qualsevol tipus d'organització.

Rènting de projectors

Ara té la possibilitat de disposar dels nostres projectors en unes òptimes condicions de rènting. Per una mòdica quantitat mensual podrà gaudir de qualsevol dels nostres projectors.

Té dubtes sobre el seu funcionament? Consulti un dels nostres Assessors IT, l'hi explicarem les funcionalitats que li aportaran una major productivitat e interacció.
Xat