Consulta'ns!

(R)evolution Point 2018

VINGUI A PROVAR EL MÉS NOU DE RICOH, I (R)EVOLUCIONI LES IMPRESSIONS DELS SEUS CLIENTS!

Com és la impressió digital d'alta producció dels temps que vénen? Descobreixi-ho al (R)evolution Point 2018. L'espai on conèixer i provar el més innovador de Ricoh, i com a Ofigràfic podem ajudar-lo en l'impuls i la transformació del seu negoci. Provi els més nous equips de premsa digital: alta producció, impressió tèxtil, plòter.
Apropi’s a la impressió de precisió, i d'alta qualitat, al preu més competitiu. Imprimeixi sobre qualsevol suport: amb una àmplia gamma de substrats. I sigui més creatiu que mai: amb un 5è color perquè doni noves perspectives als clients.

Inscrigui's ara!

Esculli el dia que vol venir.

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE OFIGRAFIC, SERVEIS PER OFICINA, S.L. Finalitats: Respondre a les seves sol•licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a aromeu@ofigrafic.es. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.

Accepto rebre informació comercial, fins i tot per correu electrònic.
He llegit i accepto la Política de Privacitat
Xat